opmaak

 

                                Tania Mulder Intimiteitscoach

 

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar meer rust, intimiteit en passie

in je liefdesleven?
Dan help ik je graag - met deze online training -

om het maximale uit je liefdesspel te halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tekst bewerken
50%
33,3%
50%
33,3%
50%
33,3%

Ja ik doe mee en investeer € 89 met liefde in mezelf

tekst bewerken

 

Deze training wordt ook geadviseerd door gynaecologen, sekssuologen en relatietherapeuten.

tekst bewerken
50%
33,3%

 

 1. Lieve vrouw, er is niks mis met jou.
 2. Het is niet uitzonderlijk dat je denkt aan de (huishoudelijke) taken en je gedachten steeds afdwalen tijdens het vrijen. 
 3. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 32% van de vrouwen aangeeft met meer aandacht te willen vrijen. 
 4. Misschien voel jij ook een sterk verlangen naar verbinding en aandacht. Zoek jij ook meer intimiteit en passievolle s*e*k*s, zodat je dit in een langdurige relatie kunt volhouden. Dit kan allemaal en ik help je daarbij. Mijn aanpak is uniek en al meer dan 10 jaar succesvol. 
tekst bewerken

 

Tania Mulder......Featured in:

 

tekst bewerken
"Uit je hoofd en Voelen"
Als je denkt kan je niet voelen
 

Ik denk dat je hier tegenaan loopt.

 

tekst bewerken
tekst bewerken
- 
Uit je hoofd, in je lijf.
 
tekst bewerken

 

Deze mooie dingen ga je leren.

 
tekst bewerken
 • De essentiële verschillen tussen de mannelijke en vrouwelijke beleving van s*e*k*s (er zal een wereld voor je opengaan).
 • De tools om uit je hoofd te komen, meer te voelen en hierdoor intens te kunnen genieten. Hiermee vergroot je de intimiteit en wordt jou liefdesleven weer spannend.
 • Je leert met aandacht te vrijen waardoor je meer zin in s*e*k*s krijgt én houd.
 • Je leert taboe doorbrekend communiceren over dit onderwerp. Hierdoor leer je zowel jezelf als je partner beter kennen, waardoor je beter aan kunt geven wat ik lekker vind.
 • Je perspectief over en beleving van s*e*k*s wordt vergroot. 
tekst bewerken
- 

Wat krijg je in deze cursus?

 
tekst bewerken
 • 26 korte en krachtige video’s met inzichten en praktische opdrachten (+/- 6 min per video).
 • Audioberichten ter ondersteuning bij de opdrachten.
 • Bonus: partner-video: ‘leren communiceren wat je lekker vindt’.
tekst bewerken
-50%
33,3%
50%
33,3%

Ja ik doe mee en investeer € 89 met liefde in mezelf

tekst bewerken
50%
33,3%
 • Waarom is dit een goed moment? 

  Als je lang met problemen in je liefdesleven blijft rondlopen wordt het alleen maar erger. Dan is de weg naar een liefdevol en spannend seksleven een moeizame. Je lijf gaat steeds meer op de “uit-niet-doen-stand” staan. Pak het daarom nu aan.

 • Is deze online training alleen voor vrouwen? 

  JA! Maar aan het einde is er ook een partner-video, waar je man of vriend naar kan kijken.

 • Zal mijn liefdesleven meteen veranderen door deze online training te volgen? 

  Dat zou zo maar kunnen. Als jij dit ook echt wil. Soms is er een kleine verandering nodig in jouw mindset. En soms is deze online training de eerste stap in de goede richting.

 • Waarom weet jij meer dan ik of mijn partner waardoor je ons zou kunnen helpen? 

  Vanuit mijn eigen ervaring heb ik deze methode ontwikkeld. 15 jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje. En door het zelf allemaal te beleven weet ik als geen ander hoe je een intiem en spannend seksleven kunt ontwikkelen. Inmiddels weet ik ook hoe je dat vol kan houden!

tekst bewerken
-50%
33,3%

 

Zie hieronder de ervaringen van bestaande klanten...

tekst bewerken

"Heel fijn persoonlijk consult gehad. Warm, duidelijk en direct. Door problemen zat ik vaak in mijn hoofd en Tania heeft ons tips gegeven om in de verbinding te gaan en uit het hoofd te komen. Direct 's avonds toegepast en het was echt geweldig! Dank je Tania! Kom zeker bij je terug!"

tekst bewerken

"Interessant en leerzaam om met Tania te praten. Echt een andere kijk op s*e*k*s gekregen. Het mooie is, het was allesbehalve plat. Ze vertelt juist respectvol over s*e*k*s om er optimaal van te kunnen genieten.

tekst bewerken
50%
33,3%

"Ik wilde weer spanning in mijn relatie brengen en Tania heeft me op een hele pure manier laten ervaren hoe ik dit het beste kon doen zodat we hier samen weer van kunnen genieten. Dit moet je zelf beleven en leer je niet in een boekje. Lieve Tania, dankjewel voor deze cursus en respect voor wat je doet. Eigenlijk zou iedereen dit moeten ervaren en weg met het taboe over dit onderwerp."

 

 

tekst bewerken
50%
33,3%
50%
33,3%

Ja ik doe mee en investeer € 89 met liefde in mezelf

tekst bewerken
50%
33,3%

 

Over mij


Al meer dan 15 jaar help ik mannen, vrouwen en stellen bij het verrijken en verbeteren van hun liefdesleven met mijn RISL- coaching. Dit staat voor Relatie, Intimiteit, s*e*k*s*ualiteit en Life. Een door mij ontwikkelde, succesvolle aanpak.
 
Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van s*e*k*s*ualiteit, coaching en mindset en was ook meer dan een decennium s*e*k*s*coach (ook op tv).
 
Toch heb ik het meest geleerd van mijn eigen ervaringen op dit gebied. Ik was namelijk zelf jarenlang de vrouw die alleen maar in het hoofd zat tijdens de vrij*partij en hierdoor zelfs geen zin meer had.
 
Er zijn zoveel stellen die vastlopen in hun relatie en liefdesleven omdat er geen verbinding is. Dat kost frustratie, verdriet en heel veel eenzaamheid. En het begin van deze ellende is altijd verschillende behoeftes, geen verbinding. En verbinding tijdens de vrij*partij is alleen maar mogelijk als je uit je hoofd bent.
tekst bewerken
© Inspiration of love - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring academy - Disclaimer - Privacyverklaring platform